maanantai 6. tammikuuta 2014

Neuvontamateriaalin tuottaminen- etätehtävä

Elikkäs tehtävänantona oli tehdä omasta keksimästä tai olemassa olevasta yrityksestä pieni esittely (kohderyhmä, tuotteet, haluttu imago, ...)

Päätin keksiä oman firman ja halusin sellaisen, johon itse haluaisin asiakkaaksi.

Eli: edullinen luksuskylpylä. Nojoo..ehkä mahdoton yhtälö mutta nyt ei!





VENUS SPA

Luksusta opiskelijabudjetille!

Ylellinen kylpylähotelli rentoutusta tarvitseville.

Kohderyhmä siis: lähinnä nuoret naiset, joilla ei opiskelujen aikana ole varaa hemmotella itseään mutta se tulee todella tarpeeseen stressin keskellä.
Myös työssäkäyvät naiset ovat kylpylähotelliin tervetulleita, mutta ilman opiskelijakorttia hinnat ovat korkeat.
Kylpylähotelli Venus spa'ta suositellaan myös työstressistä kärsiville.

Kylpylähotelli tarjoaa majoituksen lisäksi vapaan pääsyn upealle allasosastolle, jossa vallitsee rauhallinen tunnelma, hemmottelevia kylpylähoitoja (hieronta, kasvohoito, manikyyri ym.), ruokaa jokaisen makuun (buffet illallinen ja -aamiainen) ja huippuluokan palvelua.

Liike-idea on tarjota naisille päivän täynnä hemmottelua, jolloin ei tarvitse ajatella muuta kuin itseään. Päätuote on hotelliyö kylpylähoitoineen ja aterioineen (paketti).

Hinnat pystytään pitämään opiskelijoille alhaalla säästämällä vuokrissa (sijainti "korvessa" mutta lähellä jotain juna- ja bussiasemaa), palkkaamalla opiskelijoita töihin (esim. työharjoitteluun tai tarjoamalla nuorelle osana palkkaa kylpylän palveluita), myymällä paketteja (kylpylähoidot kalliimpia erikseen ostettuna), ilman opiskelijakorttia asioiville normaalihinnoin myymällä (naiset koukkuun opiskelija-aikana että ostavat sitten työssä kalliilla samoja palveluita) sekä myymällä ryhmille tarjoushinnoin (yli kaksi henkilöä).

Venus spa pyrkii olemaan ihmisten mielissä ylellisenä, rauhallisena, rentouttavana paikkana, joka on todella opiskelijaystävällinen, mutta myös ylitse muiden olevana hemmottelupaikkana työssäkäyville. Venus spa pyrkii myymään firmoille virkistäytymisvuorokausia sen naispuolisille työntekijöille.
Venus spa ei missään nimessä halua mainetta opiskelijoiden juhlimispaikkana.










Julisteen kuvat:
weheartit.com



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti